Curs de Reiki 1 a Barcelona (shoden)

20 Octubre 2018 10:00 - 21 Octubre 2018 14:00

(Guardar en cal)

Sat Yoga, Barcelona

Curs de Reiki 1 a Barcelona (shoden)
Estàs interessada o interessat a aprendre Reiki a Barcelona?

El cap de setmana del 20 i 21 d'octubre celebrarem un curs intensiu de Reiki 1 al centre de Ioga, Sat Yoga Barcelona. Es tracta d'un curs de 12 hores de durada on veurem amb detall les bases filosòfica i històrica del Reiki Ryoho (mètode de Reiki), els principis espirituals del Reiki, aprendrem i practicarem meditació, tractament Reiki per a un mateix i tractament per als demés -de forma no professional. Quan hagis finalitzat el curs hauràs adquirit els ensenyaments i la pràctica necessàries per aplicar Reiki a la teva vida i al teu entorn. El curs de Reiki 1 es complementa amb un llibret amb tota la informació i un diploma. Aquest curs intensiu de Reiki a Barcelona té un màxim de 8 alumnes i un mínim de 3.

El curs de Reiki 1 és adequat –i recomanat- per a totes les persones: la pràctica habitual de Reiki i meditació aporta importants beneficis per a la salut, sent especialment propicia per reduir l'estrès, l'ansietat i la por, així com per millorar l'estat d'ànim.

Què és el Reiki?
El Reiki és un art japonès desenvolupat a principis del XX per un monjo budista anomenat Mikao Usui Sensei. La finalitat del Reiki és l'equilibri i el benestar espiritual del practicant. Amb arrels xintoistes, taoistes i budistes, es basa, principalment, en la transmissió de Ki (energia vital) a través de les mans, en uns principis i valors, i en la meditació. És un mètode simple i natural que millora la salut i l'estat d'ànim. A nivell terapèutic, els practicants de Reiki l’utilitzen amb gran èxit per enfortir el cos després o durant una malaltia severa, també per al tractament de trastorns d'ansietat, depressió o estrès. El Reiki és una disciplina que ajuda a millorar la salut, relaxa i aprofundeix en la pràctica espiritual. És reconegut per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i es classifica com una teràpia d'energia que cura pel Centre Nacional per a la Medicina Complementària i Alternativa (NCCAM).

L'ensenyança d’Usui Reiki Ryoho (Reiki) es divideix en 3 cursos coneguts com a nivell 1, nivell 2 i nivell 3 de Reiki. Aquests cursos s’anomenen shoden, okuden i shinpiden al Japó. Cada curs és complet en teoria i pràctica, per la qual cosa no és obligatori fer tots els nivells per poder practicar Reiki. 

Continguts del curs de Reiki 1 (shoden):
- Reiju (pràctica d'iniciació)
- Història i context històric del Reiki
- Els principis filosòfics de Reiki
- Reiki Do (el camí del Reiki)
- Meditació
- Tractament de Reiki per a un mateix 
- Tècniques de Reiki
- Teoria i pràctica dels tractaments
- Dubtes i preguntes
- Diploma i llibret 

Lloc
Sat Yoga, C/ Lincoln, 27 àtic 1ª (Barcelona)
L3 Fontana / L7-L6 Plaça Molina

Horaris
Dissabte 20 d'octubre de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00
Diumenge 21 d'octubre de 10.00 a 14.00

Preu: 170€ 
Repetidors: 50€

Inscripció: info@jordiibern.com / t. 692046404 (Jordi) 

..........Registrarse Lugares disponibles: 8    |    Coste: 170 EUR
Cursos de Reiki    |    Sat Yoga


Sat Yoga

Carrer de Lincoln, 27, 08015 Barcelona, España
Como Llegar

facebook-Jordi Ibern  instagram Jordi Ibern  linkedin Jordi Ibern  twitter Jordi Ibern  youtube Jordi Ibern

Contactar
info@jordiibern.com
(+34) 692 046 404