Curs de Reiki 1 a Lleida (Shoden)

25 Mayo 2019 10:00 - 26 Mayo 2019 14:00

(Guardar en cal)

Centro Ananda, Lleida

Curs de Reiki 1 a Lleida (Shoden)
Estàs interessada/interessat a aprendre Reiki a Lleida?

El cap de setmana del 25 i 26 de maig celebrem un curs intensiu de Reiki 1 al centre de Ioga, Ananda, a Lleida. Es tracta d'un curs de 12 hores de durada on veurem amb detall les bases filosòfica i històrica del Reiki Ryoho (mètode de Reiki), els principis espirituals del Reiki, aprendrem i practicarem meditació, tractament per a un mateix i tractament per als demés -de forma no professional. Finaitzat el curs hauràs adquirit els ensenyaments i la pràctica necessàries per aplicar Reiki a la teva vida i al teu entorn. El curs es complementa amb un llibret amb tota la informació i un diploma. Aquest curs intensiu de Reiki té un màxim de 8 alumnes i un mínim de 3.

El curs de Reiki 1 és adequat –i recomanat per a totes les persones: la pràctica habitual de Reiki i meditació aporta importants beneficis per a la salut, sent especialment propicia per reduir l'estrès, l'ansietat i la por, així com per millorar l'estat d'ànim.

Què és el Reiki?
El Reiki és un art japonès desenvolupat a principis del XX per un monjo budista anomenat Mikao Usui Sensei. La finalitat del Reiki és l'equilibri i el benestar espiritual del practicant. Amb arrels xintoistes, taoistes i budistes, es basa, principalment, en la transmissió de Ki (energia vital) a través de les mans, en uns principis i valors, i en la meditació. És un mètode simple i natural que millora la salut i l'estat d'ànim. A nivell terapèutic, els practicants de Reiki l’utilitzen amb gran èxit per enfortir el cos després o durant una malaltia severa, també per al tractament de trastorns d'ansietat, depressió o estrès. El Reiki és una disciplina que ajuda a millorar la salut, relaxa i aprofundeix en la pràctica espiritual. És reconegut per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i es classifica com una teràpia d'energia que cura pel Centre Nacional per a la Medicina Complementària i Alternativa (NCCAM).

L'ensenyança d’Usui Reiki Ryoho (Reiki) es divideix en 3 cursos coneguts com a nivell 1, nivell 2 i nivell 3 de Reiki. Aquests cursos s’anomenen shoden, okuden i shinpiden al Japó. Cada curs és complet en teoria i pràctica, per la qual cosa no és obligatori fer tots els nivells per poder practicar Reiki.

Continguts del curs de Reiki 1 (shoden):
- Reiju (pràctiques d'iniciació)
- Història i context històric del Reiki
- Els principis filosòfics de Reiki
- Reiki Do (el camí del Reiki)
- Meditació
- Tractament per a un mateix de Reiki
- Tècniques de Reiki
- Teoria i pràctica dels tractaments
- Dubtes i preguntes

Lloc
Ananda Ioga, C/ Torres de Sanui, 1 altell (Lleida)

Horaris
Dissabte 25 de maig de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00
Diumenge 26 de maig de 10.00 a 14.00

Preu: 170€
Repetidors: 50€

Inscripció: info@jordiibern.com / t. 692046404 (Jordi)

..........Registrarse Lugares disponibles: 15    |    Coste: 170 EUR
Cursos de Reiki    |    Centro Ananda


Centro Ananda

Carrer de les Torres de Sanui, 1, 25006 Lérida, Lleida, España
Como Llegar

facebook-Jordi Ibern  instagram Jordi Ibern  linkedin Jordi Ibern  twitter Jordi Ibern  youtube Jordi Ibern

Contactar
info@jordiibern.com
(+34) 692 046 404